Kategórie
- Semená na klíčenie
- Darčeky nielen na VianocePotešte svojich blízkych darčekmi do záhradky
- Jesenné cibuľovinyVýpredaj okrasných cibuľovín
-
Zelenina a ovocieViac ako 1000 odrôd semien
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Okrasné rastliny
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
- BIO kvalita
-
Trávne a lúčne zmesi
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Bylinky a korenie
Viac ako 300 druhov liečivých semien
- Stromy a kríkyPripravte si semienka cez zimu
-
Exotické rastliny
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
- Mäsožravé rastliny
- Záhradkárske potreby
- Darčekové balíčky a poukazyOriginálne Vianoce
- Knihy
-
-
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
-
-
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Viac ako 300 druhov liečivých semien
-
-
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
-
-
-
Pivónia Amabilis - Paeonia lactiflora - hľuzy...
Cyprus mexický - Hesperocyparis lusitanica -...
Krókus King of striped - Crocus vernus - hľuzy...
BIO Cibuľa - bio semená na klíčenie - 15 g
Klíčky sú bohatým zdrojom vitamínov, minerálnych látok, stopových prvkov a nevyhnutných mastných kyselín.
Sú tak vítanou súčasťou každého zdravého jedálnička aj RAW stravovania.
Podporujú detoxikáciu organizmu a redukciu váhy.
Balenie obsahuje 15 gramov bio semien cibule.
Cibuľové klíčky sú vynikajúcou alternatívou k surovej cibuli.
Ich chuť je intenzívna a aromatická, avšak zároveň jemnejšia, čo ich robí atraktívnou voľbou nielen z hľadiska chuti, ale aj z estetického pohľadu.
Vďaka svojmu vzhľadu slúži aj ako dekorácia pokrmov.
Klíčky sa odporúča konzumovať v surovom stave, napríklad ako doplnok do šalátov, dekoráciu pečiva, ingredienciu do polievok a nátierok, alebo na výrobu domácich zeleninových štiav.
Semená v bio kvalite sú produktom ekologického poľnohospodárstva a sú vypestované podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).
Návod na prípravu:
Semená nechajte 9–12 dní klíčiť najlepšie v klíčiacej miske. Dvakrát až trikrát denne treba semená preplachovať. Ideálna teplota klíčenia je okolo 18–21 °C.
Pred samotnou konzumáciou odporúčame naklíčené semená prepláchnuť vodou.