Kategórie
- Semená na klíčenie
- Darčeky nielen na VianocePotešte svojich blízkych darčekmi do záhradky
- Jesenné cibuľovinyVýpredaj okrasných cibuľovín
-
Zelenina a ovocieViac ako 1000 odrôd semien
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Okrasné rastliny
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
- BIO kvalita
-
Trávne a lúčne zmesi
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Bylinky a korenie
Viac ako 300 druhov liečivých semien
- Stromy a kríkyPripravte si semienka cez zimu
-
Exotické rastliny
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
- Mäsožravé rastliny
- Záhradkárske potreby
- Darčekové balíčky a poukazyOriginálne Vianoce
- Knihy
-
-
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
-
-
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Viac ako 300 druhov liečivých semien
-
-
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
-
-
-
Pivónia Amabilis - Paeonia lactiflora - hľuzy...
Krókus King of striped - Crocus vernus - hľuzy...
BIO Fazuľa Adzuki - bio semená na klíčenie - 200 g
Klíčky predstavujú bohatý zdroj vitamínov, minerálnych látok, stopových prvkov a nevyhnutných mastných kyselín.
Sú tak vítanou súčasťou každého zdravého jedálnička aj RAW stravovania.
Ich pravidelná konzumácia doplní organizmu dôležité minerály a pomáha naštartovať proces detoxikácie a redukcie váhy.
Balenie obsahuje 200 gramov bio semien fazule adzuki.
Vigna hranatá, známa ako fazuľa adzuki má osviežujúcu a sladkú chuť.
Semená fazuľe patria medzi rastlinné zdroje s vysokým obsahom bielkovín, čo ich robí ideálnou súčasťou vyváženej stravy.
Okrem bielkovín ponúkajú fazule adzuki veľké množstvo vlákniny, minerálov a vitamínov.
Klíčky sa odporúča konzumovať v surovom stave, napríklad ako doplnok do šalátov, dekoráciu pečiva, ingredienciu do polievok a nátierok, alebo na výrobu domácich zeleninových štiav.
Semená v bio kvalite sú produktom ekologického poľnohospodárstva a sú vypestované podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).
Návod na prípravu:
Semená nechajte 3–5 dní klíčiť najlepšie v klíčiacej miske. Dvakrát až trikrát denne treba semená preplachovať. Ideálna teplota klíčenia je okolo 18–21 °C.
Pred samotnou konzumáciou odporúčame naklíčené semená prepláchnuť vodou.