Kategórie
- Semená na klíčenie
- Darčeky nielen na VianocePotešte svojich blízkych darčekmi do záhradky
- Jesenné cibuľovinyVýpredaj okrasných cibuľovín
-
Zelenina a ovocieViac ako 1000 odrôd semien
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Okrasné rastliny
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
- BIO kvalita
-
Trávne a lúčne zmesi
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Bylinky a korenie
Viac ako 300 druhov liečivých semien
- Stromy a kríkyPripravte si semienka cez zimu
-
Exotické rastliny
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
- Mäsožravé rastliny
- Záhradkárske potreby
- Darčekové balíčky a poukazyOriginálne Vianoce
- Knihy
-
-
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
-
-
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Viac ako 300 druhov liečivých semien
-
-
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
-
-
-
Pivónia Amabilis - Paeonia lactiflora - hľuzy...
Krókus King of striped - Crocus vernus - hľuzy...
BIO Jemná zmes - bio semená na klíčenie - 40 g
Klíčky sa radia medzi významné zdroje vitamínov, minerálov, stopových prvkov a esenciálnych mastných kyselín.
Sú tak vítanou súčasťou každého zdravého jedálnička a to vrátane RAW stravovania.
Podporujú proces detoxikácie tela a prispievajú tak k účinnej redukcii telesnej hmotnosti.
Balenie obsahuje 40 gramov bio semien jemnej zmesi.
Zmes obsahuje: 30 % semien lucerny, 10 % semien hnedej šošovice, 10 % semien červenej šošovice, 40 % semien fazule a 10 % semien reďkovky.
Klíčky jemné, sviežej chuti sú vhodné na priamu konzumáciu alebo osvieženie rozličných jedál.
Klíčky odporúčame konzumovať surové napríklad ako spestrenie šalátov, ozdobu pečiva, prísadu do polievok a nátierok, alebo napríklad na prípravu domácich zeleninových štiav.
Semená v bio kvalite sú produktom ekologického poľnohospodárstva a sú vypestované podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).
Návod na prípravu:
Semená nechajte 3–5 dní klíčiť najlepšie v klíčiacej miske. Dvakrát až trikrát denne treba semená preplachovať. Ideálna teplota klíčenia je okolo 18–21 °C.
Pred samotnou konzumáciou odporúčame naklíčené semená prepláchnuť vodou.
Nespotrebované klíčky je možné uchovávať maximálne týždeň v suchu a chlade.