Kategórie
- Semená na klíčenie
- Darčeky nielen na VianocePotešte svojich blízkych darčekmi do záhradky
- Jesenné cibuľovinyVýpredaj okrasných cibuľovín
-
Zelenina a ovocieViac ako 1000 odrôd semien
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Okrasné rastliny
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
- BIO kvalita
-
Trávne a lúčne zmesi
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Bylinky a korenie
Viac ako 300 druhov liečivých semien
- Stromy a kríkyPripravte si semienka cez zimu
-
Exotické rastliny
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
- Mäsožravé rastliny
- Záhradkárske potreby
- Darčekové balíčky a poukazyOriginálne Vianoce
- Knihy
-
-
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
-
-
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Viac ako 300 druhov liečivých semien
-
-
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
-
-
-
Pivónia Amabilis - Paeonia lactiflora - hľuzy...
Cyprus mexický - Hesperocyparis lusitanica -...
Krókus King of striped - Crocus vernus - hľuzy...
Pečené jabĺčko - bylinná čajová zmes - 100 g
Vychutnajte si lahodnú harmóniu pečeného jablka, ktorá sa snúbi s kúskami karamelu.
Táto zmes je obohatená o nádych aromatickej škorice a rumovej esencie, ktoré spoločne vytvárajú nezabudnuteľný chuťový zážitok.
Táto bylinková zmes je vhodná najmä na zimné obdobie.
Zloženie: jablčné kúsky (44 %), ananásové kúsky (ananás, cukor, okysľujúca látka: kyselina citrónová), šípok šupky, hruška kúsky, karamelové kúsky (cukor, kondenzované mlieko, glukózový sirup, sušené plnotučné mlieko), aróma, , škorica, jablko plátky (1 %), červené ríbezle
Hmotnosť: 100 g
Návod na prípravu teplého nápoja: Jednu až dve čajové lyžičky zmesi zalejte 200 ml horúcej vody a nechajte 8–10 minút lúhovať.
Skladujte v suchu, chlade a tme.
Ustanovenie nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach nám nedovoľuje informovať vás o pozitívnych účinkoch tejto rastliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si, prosím, vyhľadajte vo voľne dostupných zdrojoch na internete či v literatúre.